Direct contact? Bel 038 - 760 00 78 | info@selectcleaning.nl

Schoonmaakbedrijf Kampen

Een stad als Kampen willen we graag schoonhouden, toch? Select Cleaning uit Genemuiden heeft ruime ervaring met schoonmaak voor verschillende bedrijven uit Kampen. Als schoonmaakbedrijf willen wij graag voorzien in de kwaliteit van onze diensten en daar doen wij dan ook alles aan. Kampen is voor ons bijna een thuiswedstrijd en we dragen de stad en haar mensen en bedrijven dan ook een warm hart toe. Select Cleaning helpt u graag met de uitvoering van de nodige schoonmaak werkzaamheden.

Wilt u weten wat wij voor u als schoonmaakbedrijf in Kampen kunnen betekenen, bekijk dan onze schoonmaakservice en de verschillende diensten.

Schoonmaakbedrijf Kampen, hebben ze glazenwassers?

Vaak zien we dat schoonmaakbedrijven goed zijn in wat ze doen maar dat het hen ontbreekt aan schoonmaak op alle vlakken. Zo wil Select Cleaning graag een full-service dienstverlening aanbieden waarbij we graag met de klant afstemmen wat er exact nodig is. Dit kan zich beperken tot interieur schoonmaak maar in veel gevallen levert Select Cleaning, ook in Kampen, een volledig pakket waaronder glasbewassing, tapijtreiniging, opleveringsschoonmaak, sanitair reiniging, etc. Meer weten over onze diensteverlening? Klik hier!

Wilt u meer weten over hoe Select Cleaning als schoonmaakbedrijf Kampen een bijdrage kan leveren aan u als bedrijf op het gebied van schoonmaak? Neem dan contactcontact met ons op of vraag een persoonlijke offerte aan.

Op zoek naar een schoonmaakbedrijf in Kampen?

Geen probleem, we zitten vlak in de buurt:

Liever een persoonlijk gesprek?

Vul dan ons contactformulier in of bel ons op 038-7600078 voor ene afspraak.