Direct contact? Bel 038 - 760 00 78 | info@selectcleaning.nl

Schoonmaakbedrijf Meppel

Op zoek naar het juiste schoonmaakbedrijf in Meppel? Wilt u wel eens weten welke schoonmaak werkzaamheden u uit handen kunt laten nemen? Dan helpen wij u graag verder!

Select Cleaning is als schoonmaakbedrijf al jarenlang actief in Meppel en omstreken om daar kantoorpanden, bedrijfspanden, praktijken, scholen of fabriekshallen weer helemaal schoon te maken. Wij zijn snel, flexibel, en no nonsense als het gaat om het leveren van onze diensten en hanteren daarbij zeer scherpe schoonmaak tarieven. U kunt bij ons terecht voor allerlei verschillende schoonmaakdiensten in Meppel en omstreken. Wilt u weten wat? Bekijk dan snel ons complete dienstenoverzicht en neem contact met ons op.

Schoonmaakbedrijf Meppel op korte termijn nodig?

Vaak is het zo dat bedrijven ineens de behoefte krijgen voor goede schoonmaak. Beginnende bedrijven, maar ook bedrijven met jarenlange geschiedenis. Dat begrijpen wij wel, ineens valt het op dat de bedrijfsruimte wel aan een goede schoonmaakbeurt toe is. Select Cleaning helpt graag uw bedrijf met een passende schoonmaak oplossing.
Heeft u dus snel een schoonmaakbedrijf nodig in Meppel? Neem dan direct contact met ons op.

Schoonmaakdiensten Meppel

Voor Meppel kan schoonmaakbedrijf Select Cleaning voorzien in de volgende diensten:
  • Glasbewassing
  • Algemeen schoonmaakonderhoud
  • Vloer en tapijt reiniging
  • Schoonmaak voor kantoren
  • Opleveringsschoonmaak
  • en meer..
Met onze jarenlange ervaring maken wij graag een passende offerte voor u op. Vul bijgaand formulier in of vul het 'bel me terug' formulier in onderaan deze pagina.
Schoonmaakbedrijf Meppel vinden? Wij bevinden ons hier en komen graag naar u toe:

Liever direct contact?

Vul dan ons contactformulier in of neem direct contact met ons op door te bellen naar 038-7600078.