Direct contact? Bel 038 - 760 00 78 | info@selectcleaning.nl

Een goede bouwoplevering schoonmaak is een essentieel onderdeel van de oplevering van een bouwplaats, nieuwbouwproject of gerenoveerd winkelpand of bedrijfspand. Select Cleaning levert zeer kwalitatieve en snelle bouwoplevering schoonmaak diensten voor allerlei soorten bouwprojecten. Voor direct een bouwoplevering offerte neemt u dan contact met ons op middels het formulier op deze pagina.

Bouwoplevering schoonmaak specialisten

Door de bouwoplevering schoonmaak te laten verzorgen door de specialisten van Select Cleaning bent u verzekerd van een strakke oplevering van uw nieuwe of gerenoveerde winkelpand of bedrijfspand. Met ruime ervaring in verschillende soorten nieuwbouw en renovatieprojecten zorgen wij ervoor dat alle ruimtes worden schoongemaakt.

Opleveringsschoonmaak

Vaak blijft er op bouwplaatsen na de oplevering door het (ver)bouwbedrijf veel rommel achter. U moet hierbij denken aan resten van verf en schilderwerk, puin, modder, cementresten en stof. Om na een bouwoplevering de (nieuwe) eigenaar snel te laten intrekken verzorgt schoonmaakbedrijf Select Cleaning deze vorm van specialistische reiniging.

Wij verzorgen de opleveringsschoonmaak van elk soort bouwproject. Bent u geïnteresseerd in onze mogelijkheden voor bouwoplevering schoonmaak (opleveringsschoonmaak)? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Bouwoplevering schoonmaak aanvraag

Achternaam

Voorletters

Email

Telefoonnummer

Bericht

Direct contact?

Liever direct gebeld worden? Dat kan, vul hieronder dan uw naam en telefoonnummer in en wij bellen u zo spoedig mogelijk terug.Select Cleaning nieuwsbrief

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief vol met updates over de schoonmaakbranche, nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf en leuk relevant nieuws voor u onze gewaardeerde klant of relatie.
Door u in te schrijven gaat u akkoord met een maandelijkse nieuwsbrief per e-mail van Select Cleaning. Informatie over het afmelden voor de nieuwsbrief vindt u op onze