Direct contact? Bel 038 - 760 00 78 | info@selectcleaning.nl

Schoorsteen vegen

Zit uw hedendaagse schoorsteen verstopt en wilt u graag genieten van een goed werkende kachel van de winter? Laat uw schoorsteen dan vegen door Select Cleaning, specialisten in het reinigen van rookkanalen.

Jaarlijks schoorsteen vegen

Het is belangrijk dat schoorstenen minimaal één keer per jaar geveegd worden. Zo voorkomt u blijvende schade en in het ergste geval een schoorsteen brand. U kunt uiteraard allerlei hulpmiddelen voor schoorsteen vegen aanschaffen en het reinigen van het rookkanaal voor uw eigen rekening nemen. Het is echter handiger, makkelijker en sneller om het professioneel te laten doen door schoonmaakbedrijf Select Cleaning. Onze schoorsteenvegers helpen u graag verder!

Kosten schoorsteen vegen

Wilt u weten wat de kosten voor schoorsteen vegen kost via Select Cleaning? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag met het reinigen van het rookkanaal om de kachel optimaal te laten roken. Hierbij hanteert Select Cleaning zeer scherpe tarieven om het voor u voordelig te houden maar toch kwalitatief. Vraag hiernaast vrijblijvend een offerte aan.

Schoorsteen reiniging

Professionele reiniging van schoorstenen en andere rookkanalen vindt u bij schoonmaakbedrijf Select Cleaning uit Genemuiden. Wij hebben veel ervaring met verschillende soorten schoorstenen in verschillende typen woningen. Laat ons u helpen.

Vul nu het contactformulier en ontvang vandaag nog een offerte voor het reinigen van uw schoorsteen.

Achternaam

Voorletters

Email

Telefoonnummer

Bericht