Direct contact? Bel 038 - 760 00 78 | info@selectcleaning.nl

Select Cleaning is uw schoonmaakpartner voor specialistische reiniging. Voor grondige schoonmaak van machineparken, productielijnen en fabriekshallen kunt u bij ons terecht. Daarnaast dragen wij zorg voor het groot onderhoud van uw bedrijfspanden of industriële complexen.

Specialistische reiniging van vloeren

Select Cleaning is gespecialiseerd in het reinigen en vervolgens conserveren van allerlei soorten vloeren en tapijten. Tapijt reinigen is één van de belangrijkste diensten die wij aanbieden voor bedrijven. Vanuit onze ervaring in de tapijtindustrie hebben we jarenlange ervaring in het reinigen van vloeren. Specialistische tapijtreiniging voor bedrijfspanden en grote kantoren kunt u bijvoorbeeld gemakkelijk inhuren via Select Cleaning. Onze schoonmaakspecialisten leveren graag een bijdrage aan een schone werkplek.

Specialistische reiniging inhuren

U kunt nu specialistische reiniging inhuren via Select Cleaning door online bij ons een offerte op te vragen (zie rechts) of contact met ons op te nemen via ons contactformulier. U kunt ons ook altijd telefonisch bereiken via 038-760 00 78. We helpen u graag verder.

Vraag nu een offerte aan voor specialistische reiniging:

Schatting aantal m2

Aantal ruimtes

Aantal werkplekken

Aantal trappen

Voor- en Achternaam

Bedrijfsnaam

Aantal toiletten

Aantal keukens

Aantal gangen

Type vloer

Email

Telefoonnummer

Specialistische reiniging op aanvraag

Wij voorzien u graag in een persoonlijk advies op basis van uw wensen en benodigdheden betreffende de reiniging van machineparken, productielijnen of fabriekshallen. Tevens kunnen wij uw bedrijfspand samen met u volledig doorlopen om een schoonmaakofferte op maat te maken. Op die manier bent u altijd verzekerd van periodiek schoonmaakonderhoud en daarmee altijd een schone werkplek voor u en uw collega's.