Direct contact? Bel 038 - 760 00 78 | info@selectcleaning.nl

Tapijt reinigen

Het is belangrijk om uw tapijt schoon te houden, maar een flinke vlek kan onverhoopt gebeuren. Kantoorcomplexen kunnen door in- en uitloop van medewerkers en klanten bevuild raken waardoor tapijt reinigen door professionals noodzakelijk is. Laat uw tapijt reinigen door de tapijtreiniging professionals van Select Cleaning. Ouderwets poetswerk voor tapijt, gegarandeerd een tapijt als nieuw.

Tapijt reinigen door Select Cleaning

Select Cleaning heeft tapijt reiniging als één van haar belangrijkste diensten. Dit heeft te maken met historie en omgeving daar we uit de tapijtstad van Nederland komen, namelijk Genemuiden. Doordat we veel kennis hebben van de verschillende soorten tapijt weten we exact wat nodig is voor de reiniging van uw tapijt.

Tapijt reinigen, een flinke klus

Veel mensen laten het reinigen van een tapijt al snel liggen voor een ander moment omdat het eruit ziet als een flinke klus en er nogal wat mee gemoeid is. Het reinigen duurt namelijk relatief lang en gedurende die periode is een oppervlakte slecht of niet te gebruiken. Select Cleaning heeft hier ervaring mee en zorgt er samen met u voor dat er een goede oplossing komt zodat u uw dagelijks werk met een gerust hart kunt blijven uitvoeren.

Reinigingsmogelijkheden

Vul hiernaast uw gegevens in indien u contact wenst over onze reinigingsmogelijkheden.

Tapijt reinigen aanvragen

Achternaam

Voorletters

Email

Telefoonnummer

Bericht