Direct contact? Bel 038 - 760 00 78 | info@selectcleaning.nl

Schoonmaak offerte op maat

Bent u op zoek naar een kwalitatieve schoonmaakservice bij u in de buurt? Dan is schoonmaakbedrijf Select Cleaning hét bedrijf voor u. Neem contact met ons op voor een persoonlijk schoonmaak offerte op maat en bekijk waarom wij zullen aansluiten op uw specifieke schoonmaakwensen.

Vraag een schoonmaak offerte op maat aan

Door het invulveld rechts in te vullen, krijgen we snel een beeld van de nodige schoonmaak werkzaamheden en kunnen wij gemakkelijk voor u een prijs vaststellen middels een persoonlijke offerte.

u ontvangt deze van ons per e-mail voorafgegaan door een persoonlijk gesprek met één van onze schoonmaakadviseurs.

Wacht niet langer met het kiezen voor het juiste schoonmaakbedrijf, dat heeft u zojuist gevonden

Vul hieronder de nodige gegevens in om uw schoonmaak offerte op maat op te vragen. Heeft u vragen of hulp nodig bij het bepalen van de juiste waardes van uw ruimtes, neemt u dan contact met ons op via 038-7600078.

Laat uw schoonmaakprijs berekenen

Schatting aantal m2

Aantal ruimtes

Aantal werkplekken

Aantal trappen

Voor- en Achternaam

Bedrijfsnaam

Aantal toiletten

Aantal keukens

Aantal gangen

Type vloer

Email

Telefoonnummer

Hoe werkt een schoonmaak offerte?

Schoonmaakbedrijf Select Cleaning kan voor u een persoonlijke schoonmaak offerte opstellen op basis van een klein aantal gegevens welke u kunt invullen in bovenstaand formulier. We kijken vervolgens naar wat u heeft ingevuld en zorgen er vervolgens in een persoonlijk gesprek voor dat deze gegevens juist zijn en kunnen dan de kleine details te weten komt waar u zelf misschien nog niet over nagedacht heeft. Zo kan het zijn dat u al schoonmaak spullen in huis heeft, dat er specifieke aandacht besteedt moet worden aan bepaalde type meubels, muren of vloeren, of dat er bepaalde tijdstippen zijn die uw voorkeur hebben of juist helemaal niet.

Wat vragen we onder andere van u?

Voor een kwalitatieve schoonmaak offerte op maat hebben we een aantal gegevens van u nodig.

Zo willen we graag weten hoe groot de ruimte is waar schoongemaakt moet worden. Dit doen we door te vragen naar het aantal vierkante meter dat u heeft. Om in te schatten wat voor type pand het is, willen wij ook graag weten hoeveel verschillende ruimtes u heeft binnen het totale aantal vierkante meters. Dit is de basis van de schoonmaak offerte.

Het aantal toiletten en keukens is voor ons een belangrijke indicator van de hoeveelheid schoonmaakwerk en bepaalt dan ook een deel van de schoonmaak offerte. Schoonmaak voor toiletten en Keukens behoeven doorgaans extra aandacht, vooral op het gebied van hygiëne. Select Cleaning beschikt daarbij uiteraard over alle benodigde hygiëne-certificaten en garandeert kwalitatieve schoonmaak.

Het type vloer is voor daarnaast voor ons ook belangrijk om van u te weten. Zo hebben zachte vloeren een andere manier van schoonmaak nodig dan harde vloeren. Soms heeft u meerdere verschillende typen vloeren liggen (hard en zacht) en moeten wij daarbij meerdere materialen en middelen meenemen om alles goed schoon te maken. Dit is voor de schoonmaak offerte niet zozeer van belang maar wel voor de instructies van uw persoonlijke schoonmaker of schoonmaakster.