Direct contact? Bel 038 - 760 00 78 | info@selectcleaning.nl

Waarom schoonmaakbedrijf Select Cleaning

Er is een reden voor u als bedrijf om te doen waar u goed in bent. Dat maakt u gelukkig en vrolijk. Daar geloven wij bij Select Cleaning ook in.
Doordat wij als schoonmaakbedrijf goed zijn in wat wij doen kunnen wij anderen gelukkig en vrolijk maken zodat zij weer in een frisse omgeving hun ding kunnen doen.

Het is de basis van wat we doen, hoe we dat doen en vooral ook waarom we het doen.

Let op: wij verzorgen onze glasbewassing enkel zakelijk. Particulieren vragen wij een andere oplossing te zoeken.

Hoe u ons schoonmaakbedrijf kan gebruiken

Select Cleaning is een schoonmaakbedrijf met medewerkers met jarenlange ervaring als schoonmaker in verschillende branches en sectoren. Onze schoonmaak medewerkers zijn onze belangrijkste waarde en zij maken Select Cleaning tot het schoonmaakbedrijf dat het nu is.

Onze organisatie zorgt voor kwalitatieve schoonmaak medewerkers die bij u als bedrijf de handen uit de mouwen steken en door middel van persoonlijke afstemming uw wekelijkse, maandelijkse of jaarlijkse schoonmaak verzorgen.

U kunt bij ons gebruik maken van eenmalige schoonmaakdiensten of een service contract afsluiten. Deze zogenaamde schoonmaakpakketten komen bij ons in allerlei vormen. Daarnaast kunnen wij een vrijblijvende en persoonlijke schoonmaak offerte voor u maken op basis van uw specifieke schoonmaakwensen

Wat wij als schoonmaakbedrijf leveren

Select Cleaning verzorgt schoonmaakdiensten in alle mogelijke vormen. U kunt bij ons terecht voor kantoorpanden en kantorencomplexen, klinieken en praktijken, scholen en kinderdagverblijven, bouwplaatsen en opleveringen. Wij verzorgen helaas geen schoonmaak voor particulieren.

Geïnteresseerd geraakt? Bekijk dan hoe Select Cleaning bij kan dragen aan uw dagelijks rendement. Vraag nu een offerte aan.

De voordelen van Select Cleaning

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijke contact
SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief vol met updates over de schoonmaakbranche, nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf en leuk relevant nieuws voor u onze gewaardeerde klant of relatie.
Door u in te schrijven gaat u akkoord met een maandelijkse nieuwsbrief per e-mail van Select Cleaning. Informatie over het afmelden voor de nieuwsbrief vindt u op onze