Direct contact? Bel 038 - 760 00 78 | info@selectcleaning.nl

Hét schoonmaakbedrijf bij u in de regio

Schoonmaakbedrijf Select Cleaning maakt graag schoon bij u in het pand. We maken daarom graag kennis met u en uw locatie waar wij voor u aan de slag kunnen. U kunt met ons in contact komen door een offerte aan te vragen of door direct contact met ons op te nemen.

Waarom is Select Cleaning een goed schoonmaakbedrijf in de regio?

Select Cleaning maakt het verschil doordat wij het belangrijk vinden dat onze schoonmakers of schoonmaaksters binding hebben met de regio, de stad, of het gebied waarin ze werkzaam zijn. Zo kunnen wij ons meer inleven in onze klanten en kunnen wij makkelijker in kaart brengen of de klanten tevreden zijn en wat we nog meer voor ze kunnen betekenen. Wij hebben geschoold schoonmaakpersoneel in dienst die op veel verschillende niveau's ook kunnen praten met de klant. In combinatie met onze korte communicatielijnen schakelen we makkelijk en snel. Klachten en/of problemen, mochten deze onverhoopt voorkomen, worden daardoor makkelijk verwerkt en direct verholpen.

Schoonmaakbedrijf Select Cleaning inhuren

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Vul dan rechts het offerte aanvraagformulier in. Waar u zich ook bevindt, wij zorgen voor het juiste schoonmaakpakket voor u als bedrijf. Maak het uzelf gemakkelijk en vraag vandaag nog een schoonmaak offerte aan.

U heeft bij ons garantie

Wij garanderen kwaliteit in ons schoonmaakwerk. Dit kunnen wij alleen maar doen doordat wij dit ook eisen van onze schoonmakers en schoonmaaksters. Elk van onze mensen wordt persoonlijk gescreend op interpersoonlijke kwaliteiten daar wij het erg belangrijk vinden dat er geen misverstanden kunnen plaats vinden. Bent u onverhoopt niet tevreden? Wij vinden samen met u altijd een juiste oplossing.

Schoonmaak offerte aanvragen

Schatting aantal m2

Aantal ruimtes

Aantal werkplekken

Aantal trappen

Voor- en Achternaam

Bedrijfsnaam

Aantal toiletten

Aantal keukens

Aantal gangen

Type vloer

Email

Telefoonnummer

Wanneer kunt u ons schoonmaakbedrijf inhuren?

Schoonmaakbedrijf Select Cleaning is gevestigd in Genemuiden, maar dat wil niet zeggen dat we alleen in Genemuiden schoonmaken. Zo maken wij panden van bedrijven schoon in Overijssel, Drenthe, Flevoland, maar ook Gelderland, en Friesland behoren tot ons werkgebied. In steden zoals Zwolle, Kampen, Hoogeveen en Steenwijk hebben wij veel klanten zitten. Veel van onze klanten zitten echter ook in de kleinere plaatsen in de regio zoals Urk, Meppel, Beilen, Deventer, Lelystad, Dronten, Dalfsen, Hardenberg en Ommen.

Onze dienstverlening is echter landelijk, wanneer u graag wilt dat wij bij u komen schoonmaken zorgen wij ervoor dat wij binnen zeer korte tijd personeel in kunnen plannen voor u als bedrijf. Dat is wat Select Cleaning zeer flexibel maakt als schoonmaakbedrijf in de regio.

De voordelen van Select Cleaning

  • Scherpe prijzen
  • Schoonmaak op elk moment
  • Breed aanbod van diensten
  • Periodieke én eenmalige mogelijkheden
  • Totaaloplossingen
  • Persoonlijke contact
SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief vol met updates over de schoonmaakbranche, nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf en leuk relevant nieuws voor u onze gewaardeerde klant of relatie.
Door u in te schrijven gaat u akkoord met een maandelijkse nieuwsbrief per e-mail van Select Cleaning. Informatie over het afmelden voor de nieuwsbrief vindt u op onze