Direct contact? Bel 038 - 760 00 78 | info@selectcleaning.nl

Schoonmaakservice Select Cleaning

De schoonmaakservice van Select Cleaning is in verschillende typen dienstverlening geschikt voor bedrijven. Of u nu voor één dag in de maand een schoonmaakservice wil boeken of gebruik wil maken van onze diensten gedurende meerdere dagen per week, wij hebben een geschikt schoonmaakpakket voor u. Een greep uit onze schoonmaakdiensten:

Glazenwasser inhuren

Glasbewassing door glazenwassers is een belangrijk element in onze schoonmaakservice. Binnen in uw pand moet het brandschoon zijn, maar het is net zo prettig om naar een strak blauwe lucht te kijken door een heldere raampartij.
Onze glazenwassers maken gebruik van kwaliteitsmaterialen om vetvrij en krasvrij te werk te gaan. Lees meer over onze glazenwasser service.

Tapijt reinigen

Geen schoonmaakservice is volledig als je niet goed zorg draagt voor tapijtreiniging. Select Cleaning heeft jarenlange ervaring en is zeer bekwaam in het tapijt reinigen van allerlei soorten tapijt. Geen tapijt is dan ook te vies om weer volledig schoon te krijgen. Als schoonmaakbedrijf uit dé tapijtstad van Nederland, is uw tapijt bij ons in goede handen. Lees meer over tapijt reinigen.

Schoonmaakonderhoud

Een schoonmaakservice is niet relevant als je geen structureel onderhoud aanbiedt. Bij Select Cleaning kunt u een onderhoudsabonnement afsluiten en zodoende blijvend verzekerd blijven van een goede ouderwets sterke schoonmaak. Lees meer over algemeen schoonmaakonderhoud.

Specialistische reiniging

Moeten er flinke machineparken of productielijnen schoon gemaakt worden? Select Cleaning is specialist in het schoonmaken met fabriekshallen, bedrijfspanden en bijbehorende machines. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Lees meer over onze oplossingen voor specialistische reiniging.

Bouwoplevering schoonmaak

Op zoek naar een specialist voor bouwoplevering schoonmaak? Select Cleaning helpt u graag met de opleveringsreiniging van uw nieuwbouw of renovatie project. Lees meer over bouwoplevering schoonmaak.

Dakgoot schoonmaken

Dakgoot verstopt? Dat blijven lastige dingen om op te lossen. Wij kunnen uw dakgoten ontstoppen, maar liever nog preventief schoonmaken zodat de verstopping niet eens plaats vindt. Bel ons op 038 - 7600078 voor de mogelijkheden.

Schoorsteen vegen

Bestaan schoorsteenvegers nog? Ja hoor, het blijft een noodzakelijke schoonmaak omdat simpelweg schoorstenen nog steeds gebruikt worden en dus erg vies kunnen worden. Select Cleaning heeft schoorsteenvegers die de schoorsteen weer schoon kunnen maken. Lees meer over schoorsteen vegen.

Schoonmaakservice Select Cleaning

Geïnteresseerd in één van onze diensten?

Vul dan nu onderstaand formulier in en kom direct in contact met ons voor een offerte.

Vraag vooral ook naar de pakket mogelijkheden van onze schoonmaakservice

Achternaam

Voorletters

Email

Telefoonnummer

Bericht