Direct contact? Bel 038 - 760 00 78 | info@selectcleaning.nl

Glazenwasser nodig? Zoek niet verder, wij zijn direct beschikbaar!

Glazenwasser inhuren bij Select Cleaning

Een glazenwasser inhuren via Select Cleaning is voor u als bedrijf de makkelijkste manier om snel weer helder naar buiten te kijken. Wij als schoonmaakbedrijf vinden het belangrijk om de schoonmaak zowel voor binnen als voor buiten te kunnen verzorgen en komen bij uw bedrijf dan ook graag de beglazing reinigen.

U kunt hier een glazenwasser offerte aanvragen

Wilt u dat wij u structureel voorzien van een glazenwasser? Dan kunt u bij ons terecht voor een periodieke samenwerking. U kunt ook gewoon eerst even proberen of glasbewassing van ons iets voor u is. Vul daarvoor het aanvraagformulier op de pagina in en ontdek het direct. Een schoonmaakadviseur zal vervolgens uw offerte aanvraag met u doorspreken en de mogelijkheden van glasbewassing inhuren met u in kaart brengen. Wij verzorgen geen glasbewassing voor particulieren.

Glazenwasser huren

Meer dan alleen een glazenwasser?

Wilt u een glazenwasser boeken voor uw bedrijf maar bent u ook meteen nieuwsgierig naar wat wij voor u kunnen betekenen wat betreft overige schoonmaakdiensten? Neem dan direct contact met ons op via 038-7600078 of vraag een volledige schoonmaak offerte aan.

Glazenwasser inhuren?

Een glazenwasser van Select Cleaning kan u weer glashelder naar buiten laten kijken. Vraag nu een offerte aan voor een glazenwasser.

Aantal verdiepingen

Schatting aantal ramen

Binnen of buiten?

Opmerkingen

Voor- en Achternaam

Bedrijfsnaam

E-mailadres

Telefoonnummer

Glazenwasser voor wat voor een pand dan ook

Glazenwassers hebben vaak de uitdaging om zowel de begane grond als de verdiepingen met dezelfde effectiviteit schoon te krijgen. Waar de begane grond nog gedaan kan worden met een ladder en de welbekende emmer, zeem en trekker, is er voor de hogere verdiepingen een andere oplossing nodig.

Onze glazenwasser gebruikt uw gevellift

Voor de hogere verdiepingen is het voor onze mensen het meest ideaal indien u een gevellift ter beschikking kan stellen. Deze worden doorgaans op veel kantoorcomplexen gebruikt en stelt onze glazenwasser in staat om uw gevel weer glashelder te krijgen.

Onze glazenwasser gebruikt een telescoop (Osmose)

Het is voor de minder hoge panden raadzaam om een oplossing voor hogere verdiepingen te zoeken indien er geen gevellift beschikbaar is. Met het zogeheten osmosesysteem, of telescoopsysteem, kan een glazenwasser van Select Cleaning tot en met de vierde verdieping komen vanaf de begane grond. Door gebruik te maken van een telescoopsteel met de daar doorheen lopende toe- en afvoer van water en schoonmaakmiddel is dit snel en efficiënt te doen.

Onze glazenwasser gebruikt een hoogwerker

Afhankelijk van de bereikbaarheid van uw pand is het voor onze mensen ook mogelijk om een hoogwerker in te zetten. Een hoogwerker kan een oplossing zijn indien de telescoopsteel net niet ver genoeg komt, er geen gevellift beschikbaar is en u toch op die vijfde of zesde verdieping moet komen.

Glazenwasser boeken? Vul bovenstaand formulier in en vraag een offerte aan

Glazenwasser op locatie

Heeft u behoefte aan een glazenwasser bij uw kantoor of bedrijfspand? Ga dan voor kwaliteit met schoonmaakbedrijf Select Cleaning. Wij zitten altijd bij u in de buurt. Zo vindt u onder andere bij ons glazenwasser in Zwolle, maar ook in de omgeving van Kampen, Hasselt, Genemuiden, Emmeloord, Ommen, Dalfsen, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Hoogeveen, Steenwijk en verder.