Direct contact? Bel 038 - 760 00 78 | info@selectcleaning.nl

Schoonmaakonderhoud

We zien vaak dat bedrijven eenmalig een schoonmaker willen om even een keer flink schoonmaakonderhoud te doen. Terecht ook natuurlijk maar het is belangrijk om structureel schoonmaakonderhoud te doen. Alleen zo kunt u een structureel schone werkplek garanderen aan uw werknemers of in het geval van een winkel of restaurant een altijd strak verkooppunt.

Laat uw bedrijf onderhouden door Select Cleaning en geniet altijd van een schone werkplek.

Algemeen schoonmaakonderhoud door Select Cleaning

Als u schoonmaakonderhoud boekt bij Select Cleaning kunt u gebruik maken van de vele voordelen van Select Cleaning. Naast vanzelfsprekende kwaliteit zijn de voordelen:

  • Structureel een schone werkplek
  • Altijd dezelfde schoonmaker(s)
  • Één contactpersoon
  • Voordeel op schoonmaakspullen

Wanneer Select Cleaning uw algemene schoonmaak onderhoud uitvoert zult u merken dat wij na verloop van tijd steeds effectiever worden omdat wij u en uw pand steeds beter leren kennen. Wij vinden het daarnaast dan ook erg belangrijk om een band op te bouwen met onze klanten.

Schoonmaakonderhoud op structurele basis

Wilt u graag weten wat wij op structurele basis voor u kunnen betekenen? Vul dan bijgaand contactformulier in en laat ons weten wat u wenst. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om samen met u een geschikt plan af te stemmen.

Algemeen schoonmaakonderhoud boeken

U kunt onderstaand formulier invullen, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de mogelijkheden te bespreken:

Achternaam

Voorletters

Email

Telefoonnummer

Bericht