Select Cleaning is gestart begin 2012 en inmiddels alweer bijna 3 jaar bezig voor een hoop mooie klanten, zowel zakelijk als particulier. Na een snelle start is het nu tijd voor uitbreiding en structurele groei van ons bedrijf en daar nemen we geen halve maatregelen in.

Onder andere Robin Pot is aangetrokken om het schoonmaakbedrijf te helpen het aanbod aan diensten te verbreden en te zorgen dat Select Cleaning een begrip wordt. Niet alleen in de regio Genemuiden maar het bedrijf wil vaste voet aan de grond krijgen in steden zoals Zwolle, Meppel, Steenwijk, Apeldoorn en verder.

Daarnaast zijn er een aantal extra schoonmaaktoppers bijgekomen die ons helpen mooie nieuwe klanten kennis te laten maken met onze kwaliteitsschoonmaak.

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF
I agree to have my personal information transfered to MailChimp ( more information )
Ontvang onze maandelijkse nieuwsbrief vol met updates over de schoonmaakbranche, nieuwe ontwikkelingen binnen ons bedrijf en leuk relevant nieuws voor u onze gewaardeerde klant of relatie.
Door u in te schrijven gaat u akkoord met een maandelijkse nieuwsbrief per e-mail van Select Cleaning. Informatie over het afmelden voor de nieuwsbrief vindt u op onze